Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес піклувалася про Бена Аффлека як про дитину

Факти

Богдана СВІТЕНКО
29 серпня 16:00
335
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Лопес і розлучення

Дженніфер Лопес піклувалася про Бена Аффлека як про дитину
Дженніфер Лопес та її стосунки

Життєві історії

 

 

Американська співачка Дженніфер Лопес тривалий час намагалася впоратися з поганим настроєм Бена Аффлека. Видання People повідомило, що 55-річна Дженніфер, яка й подала на розлучення, проводила багато часу, намагаючись доглядати за 52-річним Беном, і була для нього як мати.

 

Також стверджують, що Бен Аффлек часто розчаровувався і йшов у «темне місце», попри те, що в нього була прекрасна дружина Дженніфер Лопес і троє дітей від колишньої, Дженніфер Гарнер.

 

 

«Дженніфер витрачала багато часу на те, щоб переконатися, що Бен був щасливий і мав усе. Те, як вона піклувалася про нього, було майже по-дитячому», повідомило джерело. Інсайдер, який розповів це журналу, також додав, що Бен був більше схожий на сина Дженніфер, ніж на чоловіка, хоча вона старша за нього лише на три роки. Інше джерело розповіло, що зараз Аффлек почувається комфортно на самоті, адже він часто був засмученим і розчарованим.

 

Окрім цього, People зазначає, що колишнє подружжя віддалилося одне від одного, оскільки Лопес багато подорожувала через роботу.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter