Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес ніколи не зможе забути і говорити про Бена Аффлека

Люди

Марія КАЛУШ
21 жовтня 17:32
287
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Лопес та її інтерв’ю виданню

Дженніфер Лопес ніколи не зможе забути і говорити про Бена Аффлека
Одкроведення, яке стало фатальним для Лопес

Життєві історії

 

 

Співачка й актриса Дженніфер Лопес не могла перестати говорити про Бена Аффлека, коли вони були одружені, тож не дивно, що вона робить те саме й після їхнього розриву.

 

Згідно з повідомленнями, Бен Аффлек, зрозуміло, не в захваті від того, що його майбутня колишня дружина говорить про їхні стосунки та розлучення в інтерв'ю (він також був не в захваті, коли вона робила це, коли вони були одружені!), а джерело стверджує, що його «не попередили», коли 55-річна хітмейкерка I'm Real розмовляла з журналом Interview.

 

Бен Аффлек боїться, що Дженніфер Лопес говоритиме про їхні стосунки «вічно». «Бен знає, що вона буде говорити про розрив вічно, тому що вона зробила альбоми і документальні фільми про їхні стосунки», повідомило Daily Mail джерело, близьке до 52-річного актора, який зараз офіційно переїхав у своє нове холостяцьке житло.

 

 

«Він хотів би, щоб вона не говорила про це, але він відчуває, що вона завжди буде говорити, продовжило джерело. «Він не знав, що вона збирається говорити про їхні стосунки, але припускав, що це зрештою станеться. Це така ж частина його життя, як і все інше, і він ніколи від цього не втече».

 

Що Дженніфер Лопес розповіла про Бена Аффлека журналу Interview?

 

Лопес мала дуже відверту розмову з Ніккі Глейзер для журналу Interview і вона сказала кілька дуже цікавих речей про «погляд всередину себе», коли йдеться про те, щоб з'ясувати, де все могло піти не так, як треба. Коли її запитали про те, що, на її думку, пішло не так у її останніх стосунках, співачка відповіла: «Озираючись назад, я бачу, що все пішло не так. Це озирання на почуття, які ми відчуваємо, і системи переконань, які ми маємо про себе, які змушують нас робити певний вибір і створюють певні шаблони в нашому житті».

 

 

Вона додала: «І коли ви досягаєте моменту, коли вам здається, що ви засвоїли уроки, а потім вони знову вибухають перед вашим обличчям, ви усвідомлюєте: "Гаразд, я не засвоїла, то на що мені потрібно звернути увагу прямо зараз". Я б сказала, ніколи не переставайте дивитися всередину себе, тому що так легко звинувачувати всіх інших».

 

Глейзер також запитала співачку Love Don't Cost a Thing, чи встановлює вона ще вищу планку для свого наступного хлопця, і отримала дуже цікаву відповідь. «Річ ось у чому: немає ніякої нової планки, тому що я нікого не шукаю!» вигукнула Лопес. Випускниця Hustlers також додала: «Перебування у стосунках не визначає мене. Я не можу шукати щастя в інших людях. Я повинна мати щастя всередині себе».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter