Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес має низку проблем і може зруйнувати свою кар’єру

Люди

Степан СЕМКІВ
19 червня 10:00
669
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Лопес і її майбутня кар’єра

Дженніфер Лопес має низку проблем і може зруйнувати свою кар’єру

Життєві історії

 

 

54-річна співачка зіткнулася з кількома проблемами в особистому житті й на роботі. Її тур скасовано, а альбом не потрапив до двадцятки кращих. Це змусило багатьох ставити під сумнів майбутнє її кар'єри.


Голлівудський продюсер Джон Пітерс, який раніше працював із Лопес над фільмом Money Train (1995), пропонує їй радикальне рішення  випустити кантрі-альбом. Пітерс вважає, що зміна жанру може допомогти Лопес повернути колишню славу. Він пропонує фінансувати запис альбому та переїзд до Нашвілла, столиці кантрі-музики.

 

 

"Їй потрібно продати все і переїхати до Нешвілла, щоб записати альбом кантрі або вестерну,  сказав Пітерс у шоу TMZ Investigates. Вона дістала б кожного молодого хлопця. Я профінансую це. Вам навіть не потрібна звукозаписна компанія, я вкладу всі гроші, і ми будемо володіти ним".


Ця пропозиція породила неоднозначну реакцію. Деякі фанати Лопес вважають, що це цікава ідея, яка може допомогти їй по-новому розкрити свій талант. Інші ж ставлять під сумнів те, чи зможе вона успішно перейти до нового жанру.


Пітерс також поділився своїми думками про можливі проблеми у шлюбі Лопес із Беном Аффлеком. Він вважає, що у Лопес "любовна залежність", і їй "потрібен справжній чоловік у її житті".
Інші експерти вважають, що залежність від любові це реальна проблема, яка може негативно впливати на стосунки. "Насправді тисячі людей, які беруть участь у 12-крокових програмах, вважають себе залежними від кохання", поділився доктор Дрю, популярний телеведучий і фахівець із залежностей.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter