Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек виставили свій будинок на продаж

Люди

Назар КОЛОДІЙ
09 червня 13:40
268
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек ділять майно

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек виставили свій будинок на продаж

Життєві історії

 

 

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек, які одружилися трохи більше нід рік тому, можливо, вже розходяться. Про це свідчать чутки, що з'явилися після того, як на Zillow з'явилися фотографії їхнього особняка в Беверлі-Гіллз вартістю 60 мільйонів доларів.

 

Як повідомляє Daily Mail, фотографії інтер'єру розкішного будинку були завантажені на сайт 1 та 5 червня, хоча пара придбала його лише рік тому, в травні 2023 року. Особняк площею 43 000 квадратних футів, має 17 спалень, 30 ванних кімнат і паркінг на 80 автомобілів. Лопес та Аффлек придбали його за 60,85 мільйона доларів через десять місяців після весілля в Лас-Вегасі.

 

 

Хоча особняк усе ще зазначено як проданий на Zillow, поява цих фотографій підігріла чутки про розрив пари. Page Six звернулася до Zillow по коментар, але наразі відповіді не отримала. Варто зазначити, ані Лопес, ані Аффлек не підтвердили інформації публічно. Чи справді це кінець для однієї з найгучніших пар Голлівуду? Тільки час покаже.

 

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек це дві мегазірки, чий успіх у кіно, музиці та в інших сферах розваг зробив їх одними з найбагатших і найвідоміших людей у світі.


За оцінками Forbes, на 2023 рік статок Дженніфер Лопес становить 400 мільйонів доларів. Лопес здобула успіх як співачка, актриса, танцівниця, продюсер і телевізійна особистість. Її найвідоміші хіти Jenny from the Block, Waiting for Tonight та On the Floor. Вона також знялася в таких фільмах, як "Селена", "Поза полем зору" та "Свекруха з пекла".
Лопес володіє власною лінією одягу, парфумерії та косметики. Вона також є співвласницею продюсерської компанії Nuyorican Productions.


За оцінками Forbes, на 2023 рік статок Бена Аффлека становить 150 мільйонів доларів. Аффлек успішний актор, режисер, сценарист і продюсер. Він здобув два "Оскари" за найкращий сценарій за фільми "Розумник Вілл Хантінг" та "Операція "Арго". Він також відомий ролями у фільмах "Бетмен", "Перл-Гарбор" та "Зникла".
Аффлек є співзасновником продюсерської компанії The Kennedy/Marshall Company.

 

Джерело: https://pagesix.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter