Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек провели вихідні нарізно

Факти

Марія КАЛУШ
17 липня 13:30
629
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Лопес проводить час на самоті

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек провели вихідні нарізно

Життєві історії

 

 

Проводити час далеко від подружжя, коли ходять чутки про неприємності в раю, може змусити багатьох людей відчувати стрес і тривогу, але Дженніфер Лопес, схоже, була повною протилежністю!


Згідно з повідомленнями, 54-річна мультизірка не здавалася збентеженою постійними чутками про сімейні негаразди й мала вигляд "щасливої та умиротвореної" протягом вихідних на День Незалежності, які вона провела в Гемптоні, далеко від свого чоловіка. Бен Аффлек, чого б це не коштувало, залишився в Лос-Анджелесі, і в середу, 3 липня, його сфотографували, коли він прямував до свого офісу.


Як повідомляють, акторку і співачку вперше помітили в Нью-Йорку 1 липня після своєї ультрагламурної європейської подорожі, яку вона знову ж таки здійснила без 51-річного актора "Зниклої дівчини". Але якщо вірити деяким інсайдерам, вона, здається, любить проводити час на самоті, і не дозволяє тому факту, що вона сама, або постійним чуткам про розлучення збити її з пантелику!

 


Як повідомляє видання People, джерело стверджує, що засновниця JLo Beauty мала вигляд щасливої та умиротвореної протягом тижня, проведеного в Гемптоні, додавши: "Вона не має вигляд засмученої. Вона зовсім не засмучена".


Зірка була без чоловіка, але вона не була зовсім самотньою в Гемптоні! Як повідомляють, серед її розваг на канікулах були покупки рослин із менеджером Бенні Медіною, велосипедна прогулянка з другом і давнім тренером з вокалу Стіві Маккі, а також обід у Sant Ambroeus East Hampton. Вона навіть поділилася кількома фотографіями, на яких позує на лавандовому полі, у своєму профілі в інстаграмі, доводячи, що вона чудово проводить час без актора "Тендер Бару".


Новина про те, що подружжя провело святкові вихідні нарізно, не повинна стати великою несподіванкою, оскільки пара вже досить давно живе окремим життям. Не варто забувати, що актор фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" нещодавно вивіз усі свої речі з їхнього особняка в Беверлі-Гіллз і живе переважно в орендованому помешканні в Брентвуді.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter