Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек: причина розлучення здається банальною

Люди

Степан СЕМКІВ
15 червня 12:03
324
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Лопес прагнула позитивного партнера

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек: причина розлучення здається банальною

Життєві історії

 

 

Зіркова пара Дженніфер Лопес та Бен Аффлек, які знову з'єдналися після 17 років розлуки, оголосили про своє розлучення. Інсайдер, близький до Лопес, підтвердив DailyMail.com, що пара "покінчила" зі своїми стосунками після менш ніж двох років шлюбу. Офіційного оголошення про розлучення очікують найближчими днями.


Джерела стверджують, що причиною розриву стали сварки та негатив з боку Аффлека. Один з інсайдерів описав Аффлека як "сварливого і зневіреного", додавши, що він "часто буває роздратованим". Лопес, імовірно, прагнула більш позитивного та оптимістичного партнера.


54-річна Лопес, як кажуть, "сумує" через розрив, але "намагається зберегти оптимізм". Вона планує розпочати тур This Is Me... влітку 2025 року та "скористатися цим якнайкраще".

 

 

У пари виявилися різні життєві пріоритети й уявлення про те, чого вони хочуть від життя, що зробило спільне життя складним. Проте тільки Лопес і Аффлек знають справжні причини розірвання свого шлюбу.

 

Історія стосунків. 


Лопес і Аффлек уперше почали зустрічатися 2002 року та заручилися 2004 року. Однак вони розлучилися 2004 року за кілька місяців до планованого весілля. Обидві сторони продовжили стосунки з іншими людьми, одружуючись і народжуючи дітей.


Аффлек і Лопес знову зійшлися 2021 року після того, як Лопес розлучилася зі своїм другим чоловіком Алексом Родрігесом. Вони одружилися в липні 2022 року на скромній церемонії в Лас-Вегасі, а потім провели другу церемонію в серпні 2022 року у своєму маєтку в Джорджиї.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter