Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес дала інтерв’ю виданню та поспілкувалася з Ніккі Глейзер

Люди

Степан СЕМКІВ
13 жовтня 10:48
112
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Лопес зосереджується на собі

Дженніфер Лопес дала інтерв’ю виданню та поспілкувалася з Ніккі Глейзер
Одкровення зірки після важкої травми

Життєві історії

 

 

Уперше за останній час співачка та акторка Лопес з'явилася на обкладинці журналу Interview у вбранні зі спекотним анімалістичним принтом, що вигідно підкреслило її шалено підтягнуте тіло у 55-річному віці. Для обкладинки вона вбралася в ансамбль із трьох речей з леопардовим принтом: піджак з відкритими плечима, шорти і чоботи до колін — усе від Dior.

 

В іншому образі вона впевнено продемонструвала своє тіло в бікіні в топі з принтом зебри на шиї, поєднаному з відповідним низом, від Тома Форда. Довершили образ акторки «Нестримних» крокодилячі ботфорти від Balenciaga та золоті прикраси. 

 

Джей Ло дала відверте, нефільтроване інтерв'ю стендаперці і телеведучій Ніккі Глейзер, під час якого вони обговорили бурхливе літо, яке провела акторка. Від невтішних рецензій на її фільм та альбом до потоку негативних коментарів у соціальних мережах і навіть розлучення з Беном Аффлеком ніщо не залишилося поза увагою.

 

Дженніфер Лопес розповіла про пошуки себе після розставання з Беном Аффлеком. Глейзер поцікавилася її спокійним літом, під час якого вона відійшла від центру уваги, провівши час на самоті, щоб поміркувати про свою кар'єру та особисте життя.

 

 

Глейзер запитала: «Як гадаєте, що ви зробили не так?». «Робота полягає в тому, щоб розібратися в собі. Це озирання на почуття, що лежать в основі, і системи переконань, які ми маємо, які змушують нас робити певний вибір і створюють певні моделі в нашому житті. І коли ви досягаєте моменту, коли вам здається, що ви засвоїли уроки, а потім вони знову вибухають перед вашим обличчям, ви розумієте: «Гаразд, я не засвоїв того, на що мені потрібно звернути увагу просто зараз». Я б сказала, ніколи не переставайте дивитися всередину себе, тому що так легко звинувачувати інших», сказала Лопес.

 

Джей Ло зізналася, що розлучення з Беном Аффлеком було «важким і самотнім». Відповідаючи на запитання, чи важко їй було пережити випробування та розбите серце наодинці, Лопес сказала: «Я відчуваю себе самотньою і переляканою. Це сумно. Відчуття відчаю. Але коли ти сидиш у цих почуттях і думаєш: «Ці речі мене не вб'ють», це наче насправді я здатна на радість і щастя сама по собі. Я повинна бути щасливою всередині себе. Я шукаю щось інше, щоб заповнити цю порожнечу».

 

Не називаючи імені Бена Аффлека, Джей Ло заявила, що не шкодує про жодну мить болісних подій цього року: «Жодної секунди. Це не означає, що це не вибило мене з колії назавжди. Але тепер, з іншого боку, я думаю: «Це саме те, що мені було потрібно. Дякую тобі, Боже. Вибач, що я так довго. Вибач, що тобі довелося робити це зі мною багато разів. Я зрозуміла. Ти мусив дуже сильно вдарити мене кувалдою по голові. Ти скинув на мене будинок. Не треба більше цього робити».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter