Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Гарнер розраховує на нові стосунки з Беном Аффлеком

Люди

Назар КОЛОДІЙ
26 серпня 16:04
261
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Гарнер розлучається з бойфрендом

Дженніфер Гарнер розраховує на нові стосунки з Беном Аффлеком
Зіркове подружжя планує бути знову разом

Життєві історії

 

 

Зіркова акторка Дженніфер Гарнер мала замучений вигляд, коли поверталася додому з романтичної вечері зі своїм бойфрендом Джоном Міллером у п'ятницю ввечері. Міллер є адвокатом і працює генеральним директором CaliBurger.


52-річна актриса, яка нещодавно відвезла свою старшу дитину до коледжу, одягла великий сірий светр у незвично прохолодну погоду Малібу.


Зірка «Дедпула і Росомахи» зробила природний макіяж і зібрала каштанове волосся в напівхвіст. Із прикрас Дженніфер обрала кулон з білого та жовтого золота на товстому ланцюжку.  Її супроводжував багаторічний партнер, який мав гарний вигляд у білій футболці під світло-блакитною та білою фланелевою сорочкою на ґудзиках. 


Повідомляють, що актриса запропонувала свою дружбу 52-річному Аффлеку напередодні його розлучення з 55-річною Дженніфер Лопес після двох років шлюбу.

 


Однак спроба Гарнер допомогти Бену спричинила «розкол» у її власних стосунках з Міллером, і джерело повідомило DailyMail.com на початку цього тижня, що зараз вони працюють над тим, щоб відновити свої стосунки. 


«Джон не боїться, що вони знову зійдуться, але їй було важко впоратися з тим, що вона підтримувала Бена під час його розриву з Джей Ло», продовжило джерело. Після новини про розлучення інсайдер сказав про стосунки Гарнер і Міллера: «Вибоїни на дорозі, які були останнім часом, схоже, згладжуються».


Після розлучення 2018 року Гарнер і Аффлек працювали над тим, щоб мати хороші батьківські стосунки заради своїх дітей: 18-річної Вайолет, 15-річного Фіна і 12-річного Сема. «Його діти сприймають це добре, як і діти [Лопес]. Всі готові рухатися далі», повідомило джерело Page Six. Лопес виховує двійнят Емму і Макса, яким 16 років, разом зі своїм колишнім чоловіком Марком Ентоні. 


На сайті IMDB.com Гарнер має кілька проєктів, які перебувають на стадії пре-продакшну, зокрема кримінальний серіал «Не можу повернутися додому». Вона грає агента з розшуку втікачів Кей Ді Вільямс, яка разом зі своїм напарником, якого грає Том Маріано, виявляється надто пов'язаною зі злочинними угрупованнями Бостона. Прем'єра серіалу запланована на 29 грудня.  


Повідомляють, що актриса запропонувала свою дружбу 52-річному Аффлеку напередодні його розлучення з 55-річною Дженніфер Лопес після двох років шлюбу, яке відбулося 2014 року.

 

Довідка. Дженніфер Гарнер і Бен Аффлек познайомились під час знамання фільмів "Перл-Гарбор" і "Шибайголова". 2005 року пара одружилася, а за десять років розлучилася. За час шлюбу в них народилося троє дітей.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter