Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Гарнер показала підготовку до фільму "Дедпул і Росомаха"

Люди

Марія КАЛУШ
15 серпня 11:04
241
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Гарнер у ролі суперубивці

Дженніфер Гарнер показала підготовку до фільму "Дедпул і Росомаха"
Ексдружина Аффлека в новій ролі

Життєві історії

 

 

Кожен, хто дивився "Дедпул і Росомаха", вже знає, що Дженніфер Гарнер зіграла у фільмі епізодичну роль Електри. Й ніхто не може заперечити, наскільки неймовірний вигляд вона мала!


52-річна акторка вперше зіграла Електру ще 2003 роцку у фільмі "Шибайголова", де вона зіграла проти Бена Аффлека. Але не схоже, що минуло більш ніж 20 років насправді Гарнер мала кращий вигляд, аніж будь-коли у фільмі "Дедпул і Росомаха", і все це завдяки божевільному тренувальному режиму!


Мама трьох дітей не стримувалася, коли доходило до того, щоб поділитися з шанувальниками секретами своїх тренувань. 5 серпня вона поділилася тренувальним відео зі своїми 16,7 мільйона підписників в інстаграмі, яке було змонтовано з деяких її виснажливих тренувань, враховуючи неймовірне тренування зі зброєю саї!

 


У відео також можна побачити, як воістину нестаріюча акторка плаває, боксує, піднімає штангу, виконує стрибки в довжину, бігає, стрибає на скакалці, веслує і багато іншого, підтверджуючи тим самим, що Гарнер не зупиняється ні перед чим, щоб привести себе у форму вбивці!


Актриса написала: "Коли ця нездійсненна мрія стала реальністю, ми з моєю найкращою подругою та каскадером посилили наші тренування під керівництвом: раз на день, плюс будь-яке домашнє завдання, яке вона призначила на друге тренування. Бокс тричі на тиждень. І багато-багато іншого. У нас тут було супергеройське літо, ми крутили саї на задньому дворі та сміялися з наших старих хворих тіл".

 


Шанувальники і колеги з "А-лісту" похвалили акторку за її наполегливу працю та самовідданість у коментарях. Рита Вілсон написала: "Це захоплює! Показує, як багато роботи вкладено в те, щоб щось виглядало без зусиль. Ви просто ДИВО, ясно? До того ж це найкращий трейлер для актора, який я коли-небудь бачила!!!"


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter