Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Еністон значно помолодшала і дала інтерв’ю виданню

Люди

Степан СЕМКІВ
10 квітня 19:46
1635
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Еністон та її секрети

Дженніфер Еністон значно помолодшала і дала інтерв’ю виданню

Життєві історії

 

 

Еністон продемонструвала свою молодість і красу на обкладинці журналу People. Актриса завітала на ювілейну фотосесію 50-річчя видання. Також на обкладинці журналу були Меттью Мак-Конагей, Віола Девіс, Суейн Джонсон, Дрю Беррімор, Майкл Джей Фокс, Серена Вільямс і Джон Ледженд.


55-річна актриса серіалу «Друзі» зробила стильну зачіску, додавши гарний нюдовий макіяж і одягнувши стильну рожеву майку поверху білої. 

 

 

У своєму інтерв’ю People Дженніфер повідомила, що її роки в серіалі «Друзі» були «магією». Найважливішими уроками, які вона засвоїла на акторському шляху, були: «Терпіння, бути добрим, поважати своїх колег-акторів і говорити правду». Джен зазначила, що отримання зірки на Голлівудській алеї слави 2012 році було для неї «особливим днем». 


У березні Джен і Сандру помітили, як вони виходили з відомого кабінету пластичної хірургії Коннектикуту з дружиною Джейсона Бейтмана Амандою Анкою. Центр спеціалізується на професійному підтягуванні верхньої та нижньої частини обличчя, яка коштує приблизно від 50 000 до 100 000 доларів за кожну, а також на підтягуванні брів та очей, яка коливається в межах 30 000 доларів за кожну. «Це приватний повністю акредитований хірургічний заклад», — зазначено на вебсайті.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter