Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Еністон та її невдала покупка

КІНО

16 квітня
168

"Приємна помилка 25 років".

Дженніфер Еністон та її невдала покупка

Дженніфер Еністон поділилась історією про свою велику покупку, яку зробила на перші зароблені кошти у телесеріалі "Друзі". 


Під час інтерв’ю виданню PopSugar у квітні 2023 року акторка розповіла про одну з найдорожчих своїх покупок після появи в хітовому ситкомі (жанр комедійних програм) 1990-х. За словами знаменитості, вона купила собі білий "Мерседес SL 280", про який мріяла дуже довго. Акторка зазначила, що вона лише двічі змогла поїздити цим автомобілем, оскільки він виявився несправним. Також вона додала, що цю автівку продавали більш аніж два роки, а вона не знала, як правильно перевіряти авто перед купівлею. Тож зірка назвала цю ситуацію "приємною помилкою своїх 25 років".


Відомо, що актори популярного ситкому досі заробляють чималі кошти, попри те, що проєкт "Друзі" закінчився 2004 року. Дженніфер Еністон та її колишні колеги досі щороку отримують мільйони за участь у серіалі. Як повідомляє USA Today, Warner Brothers щороку приносить мільярд доларів від серіалу завдяки синдикації (продажу права трансляції одних і тих же телепрограм кільком мовникам). На рік кожна зірка отримує 2% від цієї суми, що звучить небагато, але становить близько 20 мільйонів доларів на кожного актора.


Про це пише видання Bustle.


Нагадаємо, "Друзі" це популярний американський телесеріал про компанію з шести друзів: троє дівчат та троє хлопців, які живуть у Нью-Йорку. Серіал випускали від 1994 до 2004 року. За десять сезонів зняли 236 серій. Ситком став широковідомим у всьому світі та здобув значну кількість нагород. Наприклад, американську телевізійну нагороду "Еммі" та кінопремію "Золотий глобус".

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter