Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Еністон показала найулюбленішу сцену із Меттью Перрі в серіалі "Друзі"

Факти

16 листопада
178

Знаменитість розповіла про найкращий епізод із Перрі

Дженніфер Еністон показала найулюбленішу сцену із Меттью Перрі в серіалі "Друзі"

ЗІРКИ

 

Дженніфер Еністон — американська акторка, опублікувала на своїй інстаграм-сторінці допис, у якому написала, що сумує без Меттью та зворушена, коли думає про нього.


Знаменитість показала декілька кадрів зі сцени "Друзів", де її героїня Рейчел Карен і персонаж Чендлер Бінг (Перрі) спілкуються.


Можна помітити, як Чендлер та Рейчел висловлюють свою прихильність і дружбу одне одному перед тим, як вона вирушає в подорож. Проте наприкінці сцени, у досить "чендлерівському" стилі, він удає, буцімто пукає, поки вони емоційно обіймаються. Усе закінчується сміхом.

 

Фото: instagram.com/jenniferaniston


"Попрощатися з нашим Метті було божевільною хвилею емоцій, яких я ніколи раніше не відчувала. Ми всі переживаємо втрату в якийсь момент свого життя. Втрату життя або втрату кохання. Можливість по-справжньому бути в цьому горі дає вам змогу відчути моменти радості та вдячності за те, що ви так сильно кохали когось. І ми його дуже любили. Він був такою частиною нашої ДНК. Нас завжди було шестеро. Це була обрана сім’я, яка назавжди змінила те, ким ми були і яким був наш шлях…" — підписала допис Дженніфер.


Нагадаємо, нещодавно інша зірка ситкому, Кортні Кокс, яка грала Моніку Геллер, теж опублікувала кадр з її найулюбленішого епізоду з Меттью.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter