Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Еністон і Різ Візерспун стали продюсерами «Ранкового шоу»

Люди

Степан СЕМКІВ
13 квітня 00:25
153
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Еністон і Різ Візерспун на Apple TV+

Дженніфер Еністон і Різ Візерспун стали продюсерами «Ранкового шоу»

Життєві історії

 

 

Еністон і Візерспун узяли участь у спеціальній розмові з акторською командою і знімальною групою телепрограми на Apple TV+ «Ранкове шоу». Дві виконавиці головних ролей мали змогу виступити не лише як актори, а й запропонували свої погляди на програму як виконавчі продюсери. 

 

 

Ранкове шоу стежить за новинами у світі й розповідає їх за участю двох зірок, кожна з яких має своє сценічне ім’я і роль. Програма привертає увагу глядачів розмовами з яскравими зірками кіно і телебачення, які також відповідають на запитання глядачів онлайн.

 

Дженніфер Еністон та її колега Різ Візерспун мала розкішний вигляд. Еністон була стрункою і красивою, демонструючи підтягнуті руки в топі без рукавів. Вона продемонструвала свою чудову фігуру і найкраще відчуття моди в чорних штанах, у водолазці без рукавів у тон і в туфлях з відкритим носком. 

 

Відома багатьма зачісками в образі «Рейчел» у хітовому ситкомі «Друзі», актриса показала новий образ. Дженніфер грає роль Алекс Леві, яка була пофарбована в блондинку й мала стрижку до плечей із проділом ліворуч.

 

 

Візерспун також показала свій стиль у простоті. Вона одянула стильну чорну спідницю з відповідним топом з довгими рукавами, який виділяв її форми. 48-річна зірка також одягла чорні туфлі з гострими ремінцями, а її світлі коси були розпущеними.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter