Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Еністон і Різ Візерспун розпочали знімання "Ранкового шоу"

Факти

Степан СЕМКІВ
13 липня 17:35
255
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Еністон і Різ Візерспун знову разом

Дженніфер Еністон і Різ Візерспун розпочали знімання "Ранкового шоу"

Життєві історії

 

 
Дженніфер Еністон і Різ Візерспун у стильних джинсових вбраннях оголосили про своє повернення в новому сезоні "Ранкового шоу". Серіал для Apple TV+ уже розпочав виробництво наступного сезону.


Зірка серіалу "Друзі" опублікувала в інстаграмі знімки з-за лаштунків першого дня читок четвертого сезону. Еністон була одягнена в білу майку, вузькі джинси з потертими подолами та коричневі шльопанці. Візерспун також одягла білу майку, поєднавши її з джинсовим жакетом на ґудзиках і джинсами з широкими штанинами, а також коричневими черевиками.

 

 

Шанувальники швидко заповнили розділ коментарів, із нетерпінням чекаючи на новий сезон, і засипали культових актрис похвалами за їхній приголомшливий вигляд.


"Дві найкращі жінки у світі. Велика повага до вашої майстерності й до того, що ви такі приземлені", написав один із фанатів. "Коли у Джен поганий вигляд?" запитав інший користувач. "Чи можемо ми всі просто бути чесними, що Джен всесвітньовідома знаменитість?" запитав інший користувач. "Слава Богу! Нарешті! Чекав..." зазначив іще один шанувальник.


Зважаючи на те, що знімання шоу тільки почали, малоймовірно, що ми побачимо його на наших екранах найближчим часом.


У травні Еністон брала участь у круглому столі The Hollywood Reporter і натякнула на те, що їй зазвичай потрібен час, щоб повернутися в роль, сказавши: "Я просто хотіла сказати: щоразу, коли я йду на роботу, навіть коли починаю наступний сезон "Ранкового шоу", я думаю: "Я не знаю, як це робиться". Це наче я абсолютно не пам'ятаю, як бути актором".


Марк Дюпласс поділився з Deadline: "Я припускаю, що ми вийдемо в ефір задовго до того, як відбудуться вибори".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter