Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженна Ортега згадала про неправдивий роман із Джонні Деппом

Люди

Богдана СВІТЕНКО
28 серпня 12:30
180
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженна Ортега розвіює чутки

Дженна Ортега згадала про неправдивий роман із Джонні Деппом
Дженна Ортега на інтерв'ю

Життєві історії

 

 

Американська акторка Дженна Ортега згадала про час, коли її помилково пов'язували з Джонні Деппом. Під час інтерв'ю для BuzzFeed Celeb 21-річну акторку запитали про найбожевільніші чутки, які вона коли-небудь чула про себе.

 

Дженна стверджує, що все розпочалося тоді, коли в медіапросторі з’явилася новина, що вона нібито має серйозні стосунки з Джонні. «Я ніколи не говорила про це, я ніколи не говорила нічого схожого», розповіла дівчина на інтерв’ю. Також вона зазначила, що ця ситуація здалася їй доволі кумедною. За словами Ортеги, її ще довго розпитували про це на знімальних майданчиках.

 

Непорозуміння владнало те, що торік Дженна Ортега опублікувала у своєму інстаграмі звернення: «Це настільки смішно, що я навіть не можу сміятися. Я ніколи в житті не зустрічалася і не працювала з Джонні Деппом. Будь ласка, припиніть поширювати брехню і дайте нам спокій», написала акторка.

 

 

Згодом представник Джонні Деппа заявив: «Пан Депп не має жодних особистих чи професійних стосунків з пані Ортегою. Він ніколи не зустрічався з нею і не розмовляв. Він не бере участі в жодному проєкті з нею і не має наміру. Він обурений цими безпідставними та зловмисними чутками, які мають на меті зашкодити його репутації та кар'єрі».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter