Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженна Ортега приголомшила шанувальників своїм готичним образом

Факти

Марія КАЛУШ
21 серпня 14:17
551
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженна Ортега у фільмі Тіма Бертона

Дженна Ортега приголомшила шанувальників своїм готичним образом
Зіркова актриса в новому образі

Життєві історії

 

 

Акторка Дженна Ортега зачарувала шанувальників своїм витонченим готичним стилем на фотосесії в Нью-Йорку, присвяченій її довгоочікуваному фільму «Бітлджус-2», що відбулася цими вихідними. Стильна 21-річна акторка була одягнена в приталений блейзер у смужку та спідницю-міді, доповнену чорними сонцезахисними окулярами «котяче око» та босоніжками на платформі з відкритим носком.


Ортега позувала на червоній доріжці, а згодом приєдналася до своїх колег-зірок Кетрін О'Хари, Вайнони Райдер та Моніки Беллуччі для групових фото. У майбутньому сиквелі улюбленого фільму 1998 року «Бітлджус» режисера Тіма Бертона Ортега зіграє Астрід Дітц, бунтівну доньку-підлітка героїні Райдер, Лідії Дітц.


Для свого гламурного образу випускниця You розпустила свої темні локони і чубчик, злегка розділивши їх набік, і уклала в елегантну гладку зачіску. Для макіяжу Ортега обрала коричневий олівець для губ у стилі 90-х та рожевий блиск для губ. Вона доповнила свій образ мерехтливими срібними кільцями, висячими сережками та модним манікюром журавлинно-червоного кольору, якраз вчасно для осені.


Вбрання Ортеги, яке поєднувало блузку з глибоким декольте на ґудзиках і з довгими рукавами та обтислу спідницю, від Dolce & Gabbana. Зірку Х вбрав Енріке Мелендес, а зачіску їй зробив стиліст Боббі Еліот.
Щодо макіяжу, то його створила художниця Мелані Інглесіс. Як зазначено в нещодавньому пості Інглесіс в IG, Ортега використовувала «м'який димчастий крилатий лайнер» під гламурними тінями, а також рясні рожеві рум'яна.          

 


Фільм «Бітлджус-2» (фактична назва «Бітлджус» - Beetlejuice) вийде на екрани США 6 вересня 2024 року. Майкл Кітон знову зіграє головну роль Бітлджуса. 52-річна Райдер повернеться на екрани в образі своєї культової героїні Лідії Дітц, а 70-річна О'Хара знову зіграє роль матері Лідії Делії.


Серед новачків у всесвіті «Бітлджуса» Ортега, а також 59-річна Беллуччі, яка зіграє роль Делорес, колишньої дружини Бітлджуса. Джастін Теру зіграє Рорі (батька Астрід і чоловіка Лідії). У зоряному складі також Віллем Дефо в ролі детектива з розшуку привидів Вульфа Джексона.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter