Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженна Ортега підтвердила, що стане продюсеркою другого сезону серіалу "Венздей"

КІНО

09 червня
142

Деталі про знімання серіалу.

Дженна Ортега підтвердила, що стане продюсеркою другого сезону серіалу "Венздей"

Дженна Ортега офіційно заявила, що візьме участь у продовженні серіалу "Венздей" не лише як головна акторка, також вона буде у ролі продюсерки. Про це пише видання The Hollywood Reporter.


З огляду на досвід у кіноіндустрії, акторка зазначила, що мала різні варіанти співпраці на знімальному майданчику. Зокрема, були випадки, коли її думку під час знімань стрічок не враховували. Тож у процесі створення серіалу "Венздей" акторка хоче бути почутою. Також знаменитість додала, що, на її думку, хорошим проєкт можна вважати тоді, коли висловлюють якомога більше думок та ідей. 


Дати, коли глядачі зможуть побачити серіал, поки не розсекречують. Втім, відомо, що прем’єра "Венздей" відбудеться наприкінці 2023-го або на початку 2024 року.


Зазначимо, продовження стрічки про Венздей Аддамс має на меті краще розкрити головну героїню, її особистість та стосунки з мамою, подругою та хлопцями. Однак днями Дженна Ортега повідомила, що у другому сезоні серіалу не розкриватимуть любовну історію героїв. Продюсери планують зробити більший акцент на хорор-аспекті стрічки, бо, за словами Дженни Ортеги, перший сезон виглядав доволі безтурботним, тому його не сприймали надто серйозно, вони мають намір це змінити.


Нагадаємо, стало відомо, що Моніка Беллуччі зіграє дружину підступного привида із Нижнього світу Бітлджуса, Дженна Ортега також долучиться до зйомок цього фільму.

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter