Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джекі Чан може знятися у продовженні фільму "Малюк-каратист"

КІНО

20 травня
149

Нова кінострічка.

Джекі Чан може знятися у продовженні фільму "Малюк-каратист"

Джекі Чан бере участь у переговорах стосовно можливої участі в сиквелі "Малюк-каратист" екшндрами, яка поєднує жанрові особливості бойовика. 


Фільм поки не має назви й подробиці сюжету тримають у таємниці, проте відомо, що прем’єра нової стрічки має відбутися 7 червня 2024 року.


Зазначимо, "Малюк-каратист" є римейком однойменного фільму 1984 року. 


Фільм розповідає про долю хлопчика на ім'я Дре, який разом із мамою переїжджає з Детройта до Пекіна. Втім, у новому місці підлітка спіткають неприємності, зокрема у школі. Він познайомився з дівчиною Мей, однак її батько різними способами намагається перешкодити їхньому спілкуванню. Окрім цього, через спілкування з дівчиною у хлопця розвинувся конфлікт із бандою хуліганів, які добре володіють кунг-фу. На щастя, в одній із бійок майстер Хан урятував Дре, після чого вирішив навчити підлітка бойових мистецтв, аби той зміг подолати лідера банди під час майбутнього турніру.


Перша частина фільму вийшла 19 серпня 2010 року. Окрім Джекі Чана, одну з голових ролей у стрічці виконав американський актор Джейден Сміт, однак іще не відомо, чи зніматиметься він у продовженні кінокартини. До слова, на 2010 рік у світовому прокаті "Малюк-каратист" зібрав близько 335 мільйонів доларів.


Нагадаємо, днями стало відомо, що також тривають перемовини про участь Моніки Беллуччі у фільмі "Бітлджус".

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter