Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джеймс Блант розповів про причину смерті актриси Керрі Фішер

Люди

Степан СЕМКІВ
28 травня 13:55
332
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джеймс Блант і Керрі Фішер

Джеймс Блант розповів про причину смерті актриси Керрі Фішер

Життєві історії

 

 

Англійський співак і музикант Джеймс Блант розповів, що керівники «Зоряних воєн» змушували Керрі Фішер зменшувати вагу у віці 60 років. Це змусило її знову зловживати наркотиками, що зрештою призвело до смерті.


Блант був близьким другом Фішер, яка прославилася грою принцеси Леї у франшизі. Він жив у її будинку в Лос-Анджелесі впродовж 2000-х років, коли записував свій дебютний альбом.

 

Керрі Фішер

 

50-річний співак сказав аудиторії на літературному фестивалі: «Я просто знав, що за день до її смерті вона повернулася до мене додому. Вона занедбала своє тіло, щоб знову отримати роль принцеси Леї в нових фільмах "Зоряних воєн"».


«Тож вона була під кайфом, адже керівники фільму чинили великий тиск на неї, щоб вона була худою. Вона розповіла мені про труднощі, з якими стикаються жінки в індустрії: чоловікам дозволено старіти, а жінкам ні», мовив Джеймс. «Через цей тиск вона знову почала зловживати наркотиками», додав співак. 

 

«Вони сказали, що це серцева недостатність, але вона прийняла багато наркотиків, щоб улаштувати чудову вечірку», розповів Блант. Фішер померла 2016 року. Результати розтину тіла виявили коктейль із наркотиків, враховуючи кокаїн, метамфетамін, екстазі, алкоголь і опіати, знайдений в її організмі, який спричинив зупинку серця під час рейсу з Лондона в Лос-Анджелес.

 

 

Джеймс Блант зараз одружений на аристократці Софії Веллслі, яка є онукою восьмого герцога Веллінгтона, і пара має двох маленьких синів. Співак Ед Ширан є хрещеним батьком старшого сина.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter