Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джейк Гілленхол довів журналістку до сліз

Люди

30 березня
164

Голлівудський актор був неввічливим на червоній доріжці.

Джейк Гілленхол довів журналістку до сліз

Джейк Гілленхол засмутив американську журналістку Алі Федотовські. Вона розповіла, чому розплакалась після зустрічі із зіркою "Стрінгера".

 

Про це пише видання Page six.

 

У одному з останніх епізодів подкасту Women On Top журналістка згадала про найгіршу зустріч зі знаменитістю під час роботи кореспонденткою для американського телеканалу E!. 

 

Зазначимо, Алі Федотовські була однією із перших учасниць американського проєкту "Холостяк" у 2010 році. Після участі у реаліті вона почала активно розвиватись на телебаченні. Дівчина влаштувалася працювати кореспонденткою на червоній доріжці і часто з’являлася у ролі ведучої на центральному американському телеканалі E! (Entertainment Tonight).

 

Коли Джейк Гілленхол з’явився на червоній доріжці, журналістка поставила йому питання, проте він проігнорував це. Кореспондентка дуже засмутилась і розплакалась, оскільки думала, що після цього інциденту втратить роботу. Алі Федотовські зазначила, що це був перший раз, коли вона працювала на червоній доріжці. Кореспондентка довго готувалась і хотіла, аби все пройшло якнайкраще.

 

До того ж телеведуча зауважила, що робота на червоній доріжці із зірками їй найбільше не подобалася. Втім, вона перелічила декілька знаменитостей, з якими їй було приємно працювати. До цього списку увійшов Том Генкс та зірки реаліті-шоу "Сімейство Кардашян".

 

Нагадаємо, раніше актор Джейк Гілленхол зустрічався зі співачкою Тейлор Свіфт.

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter