Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джефф Безос придбав новий будинок в ексклюзивному селищі

Факти

17 жовтня
222

Джефф Безос придбав новий будинок в ексклюзивному селищі

ЗІРКИ

 

 

 

 

 

 

Засновник Amazon Джефф Безос придбав будинок на острові у Флориді вартістю 79 мільйонів доларів. Він розташований в ексклюзивному селищі Індіан-Крік поблизу Маямі. Сусідами є Іванка Трамп і зірка футболу Том Брейді. Мешканці мають доступ до ексклюзивного заміського клубу та до приватного поля для гольфу на 18 лунок. Південний пляж Маямі за вісім миль звідси.


Будинок із 11 ванними кімнатами займає 19 064 квадратних футів (1771 м. кв.) і має приголомшливий вид на затоку. Нерухомість звели 2000 року й раніше вона належала металургійному магнатові Лерою Шектеру. Востаннє він продав її 2014 року за 28 мільйонів доларів.


Безос розширює свій портфель нерухомості після заручин із 53-річною журналісткою Лорен Санчес на початку цього року. Тоді ж він купив сусідній будинок за 68 мільйонів доларів.

 

Цей острів став дуже популярним місцем для багатих і впливових людей, яких приваблюють шикарні будинки і посилена охорона. На острів можна потрапити лише через один міст із цілодобовою охороною. Приватна поліція патрулює на острові пішки і стежить з висоти польоту дронів.


Портфель нерухомості Безоса становить майже 600 мільйонів доларів США. У нього є маєтки у Нью-Йорку, Вашингтоні, Беверлі-Гіллз і в Західному Техасі. Загалом статок засновника Amazon становить приблизно 160 мільярдів доларів.


Нагадаємо, після розлучення колишня дружина засновника Amazon Маккензі Безос отримала 35 млрд дол. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter