Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастіна Бібера та його дружину Хейлі помітили на Суперкубку в Сан-Франциско

Люди

12 лютого
129

Новий проєкт Бібера

Джастіна Бібера та його дружину Хейлі помітили на Суперкубку в Сан-Франциско

ШОУ-БІЗ

 

 

29-річного співака Джастіна Бібера та його 27-річну дружину Хейлі помітили, коли вони прибули на стадіон Allegiant, щоб подивитися велику гру в неділю, в якій «Канзас-Сіті Чіфс» обіграли з рахунком 25:22 в овертаймі «Сан-Франциско».


Бібера помітили, коли він приходив на стадіон у коричневій сорочці з півмісяцем під чорною шкіряною курткою. Він також одягнув чорну бейсболку, а чорні сонцезахисні окуляри доповнили його образ у синіх джинсах і коричневих туфлях. Дружина співака Хейлі вибрала білу футболку під пальто з леопардовим принтом і сонцезахисні окуляри червоного відтінку. Вона також вбрала світло-блакитні джинси та носила телефон, стискаючи чорну сумочку для прогулянки. Модель доповнила свій образ парою яскраво-червоних човників, коли вирушила до закладу в неділю вдень.


Минулого тижня з’явилися повідомлення про те, що Ашер Реймонд IV, американський співак, автор пісень і танцюрист, вів переговори з Бібером про те, щоб приєднатися до нього на сцені, приблизно за 16 років після того, як він підписав угоду з вундеркіндом-підлітком. Нещодавно Бібер повернувся на сцену в Торонто попри його боротьбу з синдромом Рамзі Ханта, хоча, як повідомляють, співак «вагався» приєднатися до Ашера на найбільших сценах світу.


Хоча R&B-хітмейкер «готовий до більшості цікавих ідей», йому не дуже пощастило спробувати нав’язати свого колишнього підопічного, який, як кажуть, «зосереджується на своєму здоров’ї» після паралічу обличчя.


«Ашер проживав у Лас-Вегасі та підготував більшість своїх ідей для великого виступу в перерві», — повідомило джерело DailyMail.com ексклюзивно.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter