Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Тімберлейк отримав травму і скасував свій концерт у Ньюарку

Люди

Марія КАЛУШ
11 жовтня 11:42
119
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джастін Тімберлейк розлютив шанувальників

Джастін Тімберлейк отримав травму і скасував свій концерт у Ньюарку
Зірка потрапив під хвилю хейту

Життєві історії

 

 

Зірка Джастін Тімберлейк знову зіткнувся з негативною реакцією, тільки цього разу не через скандали зі зрадами чи водіння в нетверезому стані... Цього разу співак SexyBack розлютив шанувальників, скасувавши свій концерт у Prudential Center в Ньюарку, штат Нью-Джерсі, 8 жовтня. Він повідомив фанатам погані новини лише за годину до виходу на сцену, заявивши, що це сталося через невизначену «травму». 


Концерт був запланований на 19:00 за східним часом, але виконавець пісні Can't Stop the Feeling! підвів своїх шанувальників заявою в інстаграмі о 18:00. Батько двох дітей не став вдаватися в подробиці, але сказав, що причиною перенесення концерту стала «травма».


«Мені дуже шкода, що я відкладаю сьогоднішній виступ. У мене травма, яка заважає мені виступати,  поділився Тімберлейк. Я дуже розчарований, що не побачу вас усіх, але я працюю над тим, щоб перенести виступ якомога швидше». Він продовжив: «Я обіцяю загладити свою провину і дати вам шоу, на яке ви заслуговуєте. Дякую за розуміння. Завжди ціную вашу підтримку».

 


«Ти що, жартуєш? За 30 хвилин до виходу!?» здивовано запитав один з фанатів у коментарях до посту Тімберлейка. «Це [нецензурний] жарт, що двері відчиняються за 30 хвилин», написав другий розлючений фанат, а третій додав: «Йому байдуже. Він узяв ваші гроші й тікає з ними».


«Річ не в суті питання. Річ у часі за 30 хвилин до початку. Він міг би бути уважнішим до часу людей. До побачення», написав інший шанувальник, а дехто намагався внести трохи гумору в процес. «Він зламав свою сексуальну спину», пожартував один фанат.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter