Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Тімберлейк і його дружина не переймаються проблемами з арештом

Факти

28 червня
229

Джастін Тімберлейк гастролює з концертами

Джастін Тімберлейк і його дружина не переймаються проблемами з арештом

 

 

Арешт Джастіна Тімберлейка за водіння в нетверезому стані залишився в минулому для нього і його дружини Джесіки Біль.


Приблизно за тиждень після того, як 43-річного співака SexyBack заарештували в Саг-Гарборі, штат Нью-Йорк, за водіння в стані алкогольного сп'яніння, джерело повідомило PEOPLE, що подружжя не переймається юридичними питаннями, а натомість зосереджується на особистому та професійному житті.


"Вони завжди підтримують кар'єру один одного", говорить інсайдер після того, як нещодавно Джессіку Біль помітили, коли вона танцювала в натовпі під час зупинки світового туру Тімберлейка Forget Tomorrow в Медісон-сквер-гарден у Нью-Йорку. 


Поки Тімберлейк гастролює, Біль перебуває в Нью-Йорку на зніманні "Кращої сестри", майбутнього серіалу Prime Video, заснованого на романі Алафера Берка 2019 року, в якому також знялися Елізабет Бенкс і Корі Столл. Бенкс також була присутня на концерті в Медісон-сквер-гарден.

 


Співак розповів про свій пісенний тур: "Це те, що не дає мені спокою, і в цьому турі більше, ніж у будь-якому іншому", сказав зі сцени володар "Ґреммі". "І це те, що всі ми сьогодні тут, у цій кімнаті, на цій арені, виросли разом. Багато хто з вас підходив до мене і казав: "Я виріс з тобою, чуваче".


"...Я хочу, щоб кожен з вас знав, що я виріс разом з вами, додав Тімберлейк. Ви були такою великою і прекрасною частиною мого життя, й іноді я не можу знайти слів, щоб висловити свою вдячність за те, що ви, хлопці, їздите і їздите зі мною. Ви зробили моє життя таким особливим. І сьогодні в Чикаго ви дали нам відчути, що нас люблять", додав Джастін.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter