Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Тімберлейк і його дружина Джесіка Біл на гламурній вечірці

Люди

Назар КОЛОДІЙ
11 березня 10:47
223
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зіркова вечірка

Джастін Тімберлейк і його дружина Джесіка Біл на гламурній вечірці

ШОУ-БІЗНЕС 

 

 

 

Джастін Тімберлейк і його дружина Джесіка Біл насолодилися гламурним вечором, щоб відсвяткувати найбільшу ніч Голлівуду. Пара була втіленням стилю на вечірці Vanity Fair Oscar у Беверлі-Гіллз у неділю ввечері.


42-річна Джессіка одягла елегантну темно-синю сукню-накидку та сережки, а її 43-річний чоловік вибрав стильний костюм із краваткою. Джессіка злегка розгойдувала довгі хвилі свого волосся. Сукня облягала її підтягнуту фігуру та мала сліпучі срібні деталі вздовж декольте.


Джессіка та Джастін одружені з 2012 року і мають двох синів: восьмирічного Сайласа та дворічного Фінеаса. Минулого тижня Джессіка відсвяткувала свій 42-й день народження і відзначила цю особливу подію в Instagram. Вона опублікувала стильну фотокарусель із написом «Не мафіозна дружина, мафіозний БОСС» із зображенням емодзі на губах.

 


Джастін поділився чудовим відеомонтажем, на якому зображена його дружина та особливі моменти в житті пари. «Немає іншого способу сказати це. Ти - найкраща. Я тебе люблю. З днем народження, ya (Goat emoji)!' – підписав він пост.


Поява пари на Vanity Fair відбулася після того, як Голлівуд відзначив досягнення у кіно на церемонії вручення премії «Оскар».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter