Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Бібер зробив косметичну операцію з трансплантації волосся

Люди

Марія КАЛУШ
03 травня 21:30
352
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джастін Бібер і його таємниця

Джастін Бібер зробив косметичну операцію з трансплантації волосся

Життєві історії

 

 

Пластичний хірург із Нью-Йорка Гері Лінков показав докази того, що 30-річному Джастіну Біберу зробили трансплантацію волосся, щоб повернути об’єм його пасмам. Лінков показує два гостроцікаві зображення, які свідчать про те, що лінія волосся співака дивним чином змінилася за два роки.

 

Це також пояснило, чому зірку рідко фотографували без капелюха або худі, що прикриває голову, впродовж останніх кількох років.

 

На першому знімку, зробленому на Суперкубку 2022 року в Інглвуді, штат Каліфорнія, Бібер зображений із поголеною головою. Здається, що його лінія волосся зникла, а волосся доволі рідке.
На іншому знімку, яким зірка поділився на початку цього тижня, його волосся напрочуд пишне, а лінія волосся пряма і рівна.

 

 

Цього тижня Бібер зображений в інстаграмі зі, здавалося б, більш густим волоссям. Тепер воно випрямлене та просунуте вперед, що, за словами хірурга, зроблено завдяки трансплантації волосся. На знімку, зробленому в Нью-Йорку в липні 2018 року, Бібер був сфотографований із довгим волоссям, але знову мав ознаки випадання лінії волосся з обох боків голови.

 

Джим Гарріс, пластичний хірург, також із Нью-Йорка, додав: «Немає ліків, які б змінили лінію волосся, що випадає». Я думаю, беручи до уваги показані світлини, я б сказав, що він «переніс операцію з відновлення волосся».

 

Хірург Лінков сказав: «Він почав носити всі ці капелюхи 2022 року, щоб прикрити волосся. Трансплантація волосся може зайняти рік, можливо, півтора, щоб побачити остаточні результати». Під час цієї процедури лікарі беруть волосяні фолікули з потилиці та імплантують їх у передню частину, щоб замінити втрачене волосся.

 

Лінков підрахував, що Біберові перенесли до 1800 фолікул (груп клітин), що на вищій межі нормальної кількості від 500 до 1500. За статистичними даними, 85 відсотків чоловіків упродовж життя страждають від того чи іншого виду втрати волосся, відомого як облисіння.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter