Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бейонсе продемонструвала своє неймовірне натуральне волосся

Люди

Дем'ян ГАЛАС
23 квітня 16:50
347
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бейонсе та її приголомшливе волосся

Бейонсе продемонструвала своє неймовірне натуральне волосся

Життєві історії

 

 

Бейонсе не припиняє дивувати своїх шанувальників. Цього разу вона запропонувала їм рідкісну нагоду поглянути на своє красиве натуральне волосся. Також співачка розкрила процедуру підготування її пасм до червоної доріжки! 

 

Цього тижня Бейонсе потішила своїх фанатів, давшим їм унікальну нагоду подивитися на її справжнє волосся, оприлюднивши свою зачіску у відвертому відео в інстаграмі. 42-річна артистка поділилася закуліссям, де вона проходить процедуру догляду за своїми пасмами. Цей ролик створено, щоб рекламувати продукти лінії догляду за волоссям. Окрім цього, Бейонсе заявляла, що її волосся ніколи не було «здоровішим» або «сильнішим», відколи вона почала використовувати саме власні засоби. 

 

 

Але в той час, як співачка зосередилася суто на рекламі, шанувальники Бейонсе не могли відвести погляду від її натуральних пасм. Відео стало ще більш гострим, враховуючи те, що співачка зазнала лютої критики ще взимку, під час запуску її бренду. Дехто стверджував, що вона не має права запускати лінію догляду за волоссям, оскільки вона «найвідоміша тим, що носить перуки».

 

 

Але Бейонсе довела, що критика зовсім невиправдана, коли вона оприлюднила свій новий кліп. У ньому докладно описано, як вона досягає неймовірної краси, гідної проходження на червоній доріжці, без перук чи нарощування. Також співачка довела, що в людей, які носять перуки, теж може бути здорове та гарне волосся!

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter