Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Бібер і його дружина Хейлі готуються до народження первістка

Люди

Марія КАЛУШ
14 липня 16:59
278
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джастін Бібер і його дружина

Джастін Бібер і його дружина Хейлі готуються до народження первістка

Життєві історії

 

 

30-річний хітмейкер Бібер готується стати батьком, і кажуть, що пара "відчуває себе дуже схвильованою".

Джерело, близьке до голлівудської пари, повідомило ET, що вони "проводять час із сім'єю та друзями, ходять до церкви". "Вони намагаються зберігати все святе в цей особливий час",  розповіли вони виданню.


У травні 27-річна Хейлі та Джастін зробили несподівану заяву про те, що в них скоро буде дитина. 

 


Джерело далі пояснило, що майбутні батьки на сьомому небі від щастя, і до зустрічі з дитиною залишилися лічені тижні. "Джастін і Хейлі дуже схвильовані й радіють, оскільки Хейлі наближається до свого терміну, додало джерело. Вони не можуть дочекатися, коли у них з'явиться сім'я, і вони близькі одне до одного, як ніколи раніше.


Вони знають, що це була їхня доля, і що цей розділ це те, що чекало на них, і що їхнє партнерство було призначене для них", сказало джерело.


Вокаліст добре вживається в роль, задовольняючи потреби та бажання своєї дружини-супермоделі. "Джастін робить дрібниці, щоб подбати про Хейлі: задовольняє її бажання під час вагітності, масажує їй ноги або пригощає смачними вечерями", сказав інсайдер. "Він завжди готовий прийти до неї на першу вимогу, і немає меж. Усе, що їй потрібно, він обов'язково зробить",  закінчили вони.

 


Пара пов'язала себе узами шлюбу 2018 року після майже чотирьох років періодичних зустрічей. Уперше їх познайомив 2009 року батько Хейлі Стівен Болдуін на прем'єрі документального фільму Джастіна "Ніколи не кажи ніколи". 


Джастін і Хейлі ще не розкрили статі своєї дитини. Кілька тижнів тому інший інсайдер, близький до пари, розповів виданню People, що вони вже вибрали ім'я дитині. 
"У них є ім'я, яке вони вважають ідеальним. Вони також починають прикрашати дитячу кімнату [і] не можуть дочекатися зустрічі з малюком", розповіли вони виданню. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter