Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Бібер та його дружина діляться радістю свого батьківства

Люди

Богдана СВІТЕНКО
05 вересня 16:10
462
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джастін Бібер радіє народженню сина

Джастін Бібер та його дружина діляться радістю свого батьківства
Джастін Бібер із Гейлі Бібер

Життєві історії

 

 

Канадський попспівак Джастін Бібер і його дружина Гейлі Бібер продемонстрували свою гордість як новоспечені батьки маленького сина Джека Блюза Бібера, який народився наприкінці серпня цього року.

 

 

30-річний Джастін опублікував у своєму інстаграмі серію фотографій, серед яких був знімок милої чашки із зображенням ведмедя із сердечком і написом «Тато Ведмідь» (Papa Bear).

 

 

У той час американська 27-річна модель Гейлі Бібер продемонструвала дві приголомшливі золоті каблучки. Одна з них була з діамантовим написом «Мама», а інша вартістю близько 1,5 мільйона доларів.

 

 

Про довгоочікуване народження свого первістка подружжя повідомило, оприлюднивши фото маленької ніжки свого сина. «Ласкаво просимо додому, Джеку Блюзе Бібере», — написав молодий батько Джастін. Зіркова пара, яка перебуває в офіційному шлюбі з 2018 року, хоча й не приховує імені свого малюка, але вирішила не називати точної дати його народження. Після новини про поповнення в родині Біберів у коментарях під публікацією з’явилося чимало привітань від всесвітньовідомих зірок.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter