Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Бібер подарував Хейлі красиву нову каблучку з діамантом

Факти

Назар КОЛОДІЙ
30 травня 15:44
193
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джастін Бібер і його дружина

Джастін Бібер подарував Хейлі красиву нову каблучку з діамантом

Життєві історії

 

 

Джастін Бібер подарував своїй вагітній дружині Хейлі величезну нову каблучку з діамантом на поновлення обітниці. Раніше цього місяця пара поновила свої обітниці на Гаваях і скористалася цією нагодою, щоб повідомити, що вони чекають на первістка.


27-річну Хейлі помітили зі значно більшою каблучкою на підмізинному пальці. Здається, що вона перенесла свою оригінальну обручку вартістю 600 000 доларів на мізинець іншої руки.

 

 

Окрім нової каблучки після поновлення обітниці, в Хейлі помітили з каблучкою вічності. Фанати ближче розглянули її величезний новий камінь на вінчальному пальці після того, як вона зробила манікюр. Оригінальну каблучку моделі тепер можна побачити на її мізинці.


«Мені подобається Еморі. Що є E-M-O-R-Y. Вставте прізвище мого чоловіка, — продовжила Хейлі, а потім додала: «Так, Еморі Бібер». Нагадаємо, що останніми тижнями і шанувальники,і тролі в соціальних мережах запропонували щасливій парі назвати дівчинку Еморі Бібер – саме це ім’я дитини мрії Селени Гомес.


Нагадаємо, що Джастін і Селена зустрічалися від 2010 до 2018 року. Після їхнього остаточного розриву Джастін шокував, коли швидко звернув увагу на Хейлі й одружився з нею 2018 року.

 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter