Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Бібер і його дружина Хейлі попрощались зі співаком Ліамом Пейном

Факти

Степан СЕМКІВ
23 жовтня 15:59
4
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джастін Бібер із дружиною сумують

Джастін Бібер і його дружина Хейлі попрощались зі співаком Ліамом Пейном

 

 

Джастін Бібер і його дружина Хейлі в Лос-Анджелесі вшанували британського співака, учасників гурту One Direction Ліама Пейна.

 

30-річний Джастін похмурий вигляд, коли він і 27-річна Хейлі прибули на вечірку прощання зі співаком в однакових чорних костюмах відповідно до дрескоду, перш ніж повернутися додому до свого двомісячного сина Джека Блюза.

 

 

Хітмейкер був одягнений у чорний топ, оксамитовий піджак і мішкуваті темно-сині штани в поєднанні із сонцезахисними окулярами, худі та капелюхом із китицями. Хейлі одягла чорний шкіряний плащ із темно-синьою сукнею, а її пасма були зачесані в пучок. 

 

Співака, який разом із гуртом Пейна One Direction домінував в чартах у 2010-х роках, поділився похмурим відео з квітами та посланнями в пам’ять про Ліама, з повідомленням: «Спочивай спокійно, Ліаме». За цим послідували емодзі з розбитим серцем.

 

Ліам Пейн

 

Зірка One Direction викинувся з третього поверху готелю Casa Sur у Буенос-Айресі, Аргентина, у середу та миттєво помер від численних травм, які призвели до «внутрішньої та зовнішньої кровотечі».

 

Ліам і Джастін були суперниками в чартах, що перетворилося на повномасштабну ворожнечу. Але, незважаючи на їхню початкову ворожнечу, Ліам раніше розповів, як вони з Бібером зрештою помирились і усвідомили, що в них значно більше спільного, ніж їхній хлоп’ячий шарм і гарна зовнішність.

 

Британський бойбенд продав понад 70 мільйонів платівок у всьому світі, а Бібер продав понад 150 мільйонів.

 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter