Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Бібер і його дружина Хейлі Бібер привітали свою першу дитину

Люди

Степан ПАВЛІВ
25 серпня 11:09
113
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джастін Бібер і його первісток

Джастін Бібер і його дружина Хейлі Бібер привітали свою першу дитину
Щаслива новина в зіркової пари

Життєві історії

 

 

30-річна попзірка і 27-річна модель, яка, як повідомляють, уперше стали батьками, народивши хлопчика, про що Джастін розповів у любовному пості в Instagram. Він поділився фотографією чарівної крихітної ніжки їхнього сина, повідомивши, що вони назвали його Джек Блюз Бібер. «Ласкаво просимо додому», написав співак у підписі до фото.

 

Хейлі перепостила фото у своїх Instagram Stories невдовзі після першого посту Джастіна. Вона підписала його емодзі з ведмедиком і синім серцем, написавши: «Джек Блюз». Ім'я Джек, схоже, має особисте значення для пари, оскільки це друге ім'я батька Джастіна, Джеремі Бібера.

 

 

Джеремі розлучився з матір'ю Джастіна Патті невдовзі після його народження в Онтаріо, Канада, коли їм обом було по 18 років. Хітмейкер спочатку мало бачив свого батька в дитинстві, але вони відновили зв'язок і проводять значно більше часу разом відтоді, як Джастін став дорослим, що зміцнило стосунки між батьком і сином.

 

Хейлі майже місяць перебувала поза увагою громадськості: вона не з'являлася на публіці з 31 липня і, схоже, не публікувала нових фотографій з животиком з 2 серпня.

 

Пара отримала безліч вітальних коментарів від своїх знаменитих друзів, враховуючи Кайлі Дженнер, Кріса Пратта, Айс Спайс, Кеті Перрі та Хлої Кардашьян.

 

Кажуть, що пара покладалася на свою християнську віру та церковну громаду для підтримки, коли наближалося народження Джека.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/


 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter