Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джаред Лето сам піднявся на Емпайр-Стейт-Білдінг

Факти

10 листопада
459

Знаменитість любить екстремальні види спорту

Джаред Лето сам піднявся на Емпайр-Стейт-Білдінг

ЗІРКИ

 

Джаред Лето — американський актор, "підкорив" Емпайр-Стейт-Білдінг у Нью-Йорку, піднявшись по стіні. Про це повідомляє видання Marca.


Зірка фільму "Загін самогубців" піднявся східною частиною будівлі з 86-го на 104-й поверх приблизно за 20 хвилин, поки не досягнув відмітки 400 метрів.


Лето більше хвилювався, ніж нервувався під час спроби вилізти нагору. Він визнав, що це було складніше, ніж думав, хоча задоволення від споглядання сходу сонця з вершини однієї з найбільших будівель у світі було варте того.

 

Скриншот із відео видання Marca


"З дитинства я захоплювався Емпайр-Стейт-Білдінг, "визначною пам’яткою номер один у світ! Не впевнений, що це була Книга рекордів Гіннеса", — написав він на своїй інстаграм-сторінці.


Джаред також доповнив, що його завжди зачаровувала символічність цієї будівлі, а скелелазіння є одним із тих видів спорту, які йому до вподоби.


"Як більшість із вас знає, я люблю лазити по скелях. Це одна з небагатьох речей, які я знайшов, що позбавляє мене життєвих труднощів і допомагає відчути трохи свободи та незворушності", — написав він.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter