Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джаред Лето розкриває подробиці багатомільйонного боргу свого гурту

Люди

Богдана СВІТЕНКО
22 серпня 15:00
194
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джаред Лето ледь не став банкрутом

Джаред Лето розкриває подробиці багатомільйонного боргу свого гурту
Джаред Лето та його гурт

Життєві історії

Американський актор і музикант Джаред Лето поділився новими подробицями свого багатомільйонного боргу на піку слави гурту Thirty Seconds to Mars, учасником та засновником якого він є. Також 52-річний Джаред розповів те, як на нього подали позов на 30 млн дол.

 

 

Лето зазначив, що він ледь не залишився банкрутом після того, як його рок-гурт випустив свій проривний другий альбом, та про великі борги перед звукозаписувальною компанією. Джаред розповів, що продаж мільйонів примірників його альбомів у всьому світі не приніс йому величезних грошей, а навпаки, залишив без копійки в кишені.

 

Після продажу трьох мільйонів копій альбому A Beautiful Lie 2005 року Джаред Лето і його брат Шеннон Лето опинилися в боргу перед компанією EMI на суму понад 2,7 млн дол. Потім братам висунули позов іще на 30 млн дол. через нібито порушення контракту. «Ми продали мільйони копій, а потім дізналися, що нам не тільки не заплатять жодного цента, а що ми ще й заборгували мільйони доларів. Ми подали до суду. Вони подали на нас позов на 30 мільйонів доларів за порушення контракту, а потім ми зняли про це фільм. Так чи інакше, ми пройшли через цей божевільний відрізок нашого життя…» розповів Джаред.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter