Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Двейн Джонсон і Кріс Еванс об'єднуються, щоби врятувати Різдво

Люди

Степан СЕМКІВ
12 жовтня 18:49
92
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Двейн Джонсон і Кріс Еванс у новій комедії

Двейн Джонсон і Кріс Еванс об'єднуються, щоби врятувати Різдво
Зіркові актори в новому фільмі

Життєві історії

 

 

«Кодове ім'я "Червоний"» – це яскрава різдвяна екшн-комедія 2024 року, яка обіцяє подарувати глядачам незабутні враження. Фільм поєднує в собі дух Різдва, захопливі пригоди та безліч гумору. Двейн Джонсон і Кріс Еванс створюють на екрані незабутній дует, поєднуючи свої характерні риси та гумор.


Фільм пронизаний духом Різдва, але при цьому пропонує новий погляд на цю казкову розповідь. Історія розгортається навколо Санта-Клауса, якого ми звикли бачити доброзичливим дідусем, що дарує подарунки. Однак у цьому фільмі ми дізнаємося, що за цим образом ховається справжній професіонал, який має свої секрети та небезпечні пригоди. 

 


Коли на Північному полюсі відбувається несподівана подія, Санта-Клаусу доводиться об'єднатися з незвичайним союзником – грубим і безкомпромісним мисливцем на голови. Разом вони вирушають у захопливу подорож, щоб урятувати Різдво і повернути все на свої місця. Динамічні сцени, погоні та вибухи не дадуть вам занудьгувати.


«Кодове ім'я "Червоний"» – це яскрава та захоплива різдвяна комедія, яка стане чудовим доповненням до святкового перегляду. Фільм обіцяє подарувати вам масу позитивних емоцій та створити святковий настрій.


Трейлери до фільму «Кодове ім'я "Червоний"» уже встигли підігріти інтерес до цієї яскравої різдвяної комедії. Вони демонструють динамічну суміш екшну, гумору та святкової атмосфери.

 

 

В українському прокаті можна побачити цей екшн уже 7 листопада. 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter