Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дуа Ліпа насолоджувалася вечерею з Каллумом Тернером і своєю сім'єю

Факти

Степан СЕМКІВ
15 вересня 18:44
100
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дуа Ліпа й нове світове турне

Дуа Ліпа насолоджувалася вечерею з Каллумом Тернером і своєю сім'єю
Зіркова пара за вечерею

Життєві історії

 


Зіркова співачка Дуа Ліпа насолоджувалася вечерею зі своїм бойфрендом Каллумом Тернером і сім'єю в Лондоні після того, як потішила шанувальників оголошенням про свій наступний світовий тур.


29-річна попзірка зустрічається з 34-річним актором Каллумом від червня й була в гарному настрої, коли вони трималися за руки в Хаммерсміті. Співачка була одягнена в затишний червоний джемпер та чорні штани. Тим часом Каллум також був одягнений просто: темний піджак і світлі джинси вільного крою. Вечір, здавалося, відбувався чудово. Каллум невимушено спілкувався з іншими членами сім'ї Дуа.

 

Каллум Тернер і мати Дуа Ліпи


Нещодавно Дуа оголосила про величезний світовий тур і дражнила новими датами, оскільки вона «не може дочекатися», щоб вирушити в дорогу. Триразова володарка "Греммі" та семиразова володарка премії BRIT збирається пролетіти по всьому світу з більш ніж 40 новими датами в Австралії, Новій Зеландії, Північній Америці, Європі та Великобританії наступного року.


Довідка


Дуа Ліпа одна з найуспішніших співачок сучасності, яка за короткий час здобула світову популярність. Її музика поєднує в собі елементи поп, R&B та диско, а тексти пісень часто торкаються актуальних соціальних тем.
Співачку неодноразово номінували на премію "Ґреммі" й вона здобула кілька нагород, зокрема за найкращий танцювальний запис. Її пісні очолювали чарти Billboard Hot 100, а альбоми дебютували на перших позиціях у різних країнах.
Ліпа є багаторазовою переможницею британської музичної премії BRIT Awards.
MTV Video Music Awards: співачка отримала кілька нагород MTV VMA за свої кліпи.
За оцінками експертів, її статки становлять сотні мільйонів доларів. Основними джерелами її доходів є: роялті від продажу альбомів, синглів та стрімінгу, доходи від концертів та мерчандайзу, доходи від рекламних контрактів з різними брендами.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter