Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дуа Ліпа заявила, що не пише пісні для сенсацій і клікбейту

Люди

Богдана СВІТЕНКО
18 вересня 15:00
57
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дуа Ліпа критикує зірок

Дуа Ліпа заявила, що не пише пісні для сенсацій і клікбейту
Дуа Ліпа ділиться думками

Життєві історії

 

 

Співачка Дуа Ліпа розкритикувала музикантів, які використовують своє приватне життя, щоб привернути увагу аудиторії. Також 29-річна володарка «Ґреммі» під час програми 60 Minutes розповіла про те, чому вона не оприлюднює подробиць свого життя у піснях.

 

Дуа пояснила: «Деякі люди настільки безжальні до свого особистого життя, що вирішують викласти все це в пісню, тому що знають, що це приверне увагу людей». Вона додала: «Для мене завжди було важливо створювати музику, яка дійсно подобається людям, а не тому, що я хочу когось спровокувати, або не тому, що я роблю це заради клікбейту».

 

Деякі глядачі програми вважають, що цим висловлюванням Дуа Ліпа натякала на Тейлор Свіфт, яка згадує в текстах своїх пісень свої колишні стосунки. Люди почали ділитися думками у X (раніше Twitter). Один із коментаторів написав: «Так, я ризикну і скажу, що це був погано замаскований, хоча й нешкідливий постріл у Тейлор Свіфт». Інший додав: «Зачекайте, як їй вдалося вийти сухою з води без реакції з боку свіфтів?».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter