Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дуа Ліпа мала розкішний вигляд на ювілейному показі Jacquemus в Італії

Люди

15 червня
325

Дуа Ліпа на подіумі у красивій сукні

Дуа Ліпа мала розкішний вигляд на ювілейному показі Jacquemus в Італії

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Дуа Ліпа зачарувала публіку на ювілейному показі Jacquemus La Casa на Капрі, Італія, на початку цього тижня. 28-річна співачка Levitating, яка лише дебютувала на подіумі, сяяла в розкішній довгій бірюзовій сукні з напівпрозорої тканини з драпіруванням.


Сукня з квадратним вирізом та максіспідницею підкреслювала фігуру Ліпи, а чорна білизна під нею додала трохи пікантності. Довершували образ малинова сумка та витончені чорні босоніжки на підборах.


Для макіяжу Ліпа вибрала сірі тіні, чорну підводку та об'ємні вії, а також рожеві рум'яна та помаду. Її вишнево-червоне волосся було укладено в гламурні локони.

 


Співачка неодноразово відвідувала події бренду, а 2022 року сміливо з'явилася на весіллі дизайнера в білій сукні.


На показі Jacquemus на Капрі також були присутні інші зірки, як-от Гвінет Пелтроу в чорному топі та широких шортах міді, та Роузі Гантінгтон-Вайтлі в елегантному топі та спідниці-олівці з принтом зебри.


Дуа Ліпа одна з найуспішніших попзірок у світі, і її статки за 2023 рік оцінюють у 53 мільйони доларів, за даними Celebrity Net Worth.
Вона продала понад 50 мільйонів копій своїх альбомів та синглів по всьому світу. Її найбільш успішний альбом, Future Nostalgia, випущений 2020 року, був сертифікований платиновим у США та Великобританії.

Співачка регулярно гастролює світом, і її концерти збирають повні зали. 2022 року вона провела світовий тур Future Nostalgia Tour, який приніс їй понад 100 мільйонів доларів.
Дуа Ліпа продає одяг, аксесуари та інші товари під власним брендом. Співачка з'явилася в рекламних кампаніях таких брендів, як Yves Saint Laurent, Puma та Jaguar.

 

Джерело:  https://www.shefinds.com/ 

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter