Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Дуа Ліпа розповіла про свій режим і харчування під час гастролей

Люди

08 травня
222

Дуа Ліпа і спосіб життя

Дуа Ліпа розповіла про свій режим і харчування під час гастролей

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Готуючись до свого шостого туру, Дуа Ліпа розповіла про надзвичайно суворий режим, якого вона дотримується під час гастролей. Семиразова володарка премії Brit відверто поспілкувалася на цю тему під час запису подкасту.

 

Коли 39-річний ведучий Нік запитав її, чи кардинально змінилися її харчові звички під час гастролей, Дуа відповіла: «На жаль. Але, мабуть, моє тіло справді стає сильним, витривалим і здоровим, це просто увійшло в рутинну», — каже вона.

 

Її суворий, але здоровий режим харчування супроводжує не менш виснажливий графік тренувань. «Я думаю про поїздку на тренування, а потім про їжу і починаю записувати це в щоденник, щоб забронювати місця, де можна поїсти. Основним моїм пріоритетом є здоровий спосіб життя, а все інше я відкидаю на задній план», — стверджує співачка.

 

«Гастролі схожі на репетиції, без пияцтва, тренування, просто послідовне приготування до всіх майбутніх шоу. Крім того, я не люблю виступати в гастролях протягом року, тому що мені потрібно відновлювати свою витривалість, перш ніж їхати на фестивалі. Отже, під час турів я просто бігаю, танцюю, співаю, і все це одночасно, щоб переконатися у своїй витривалості».

 

Співачка пояснила, чому вона співає і танцює під час репетицій: «Я повинна бути впевнена, що під час виконання нових танцювальних рухів цей рух не змусить мій голос тремтіти». Під час гастролей світом, яка двічі була володаркою «Ґреммі», впевнено знаходить час, щоб насолодитися містом, у якому вона перебуває, та насолодитися місцевою кухнею.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter