Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дуа Ліпа розлютила фанів «огидними» цінами на квитки на концерт

Люди

Марія КАЛУШ
29 вересня 11:28
182
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дуа Ліпа виступатиме в Австралії та в Новій Зеландії

Дуа Ліпа розлютила фанів «огидними» цінами на квитки на концерт
Зіркова актриса та зіркові ціни

Життєві історії

 

 

Біллі Ейліш і Сабріна Карпентер не єдині співачки, які розлютили шанувальників своїми цінами на квитки на концерти, адже Дуа Ліпа потрапила під обстріл з тієї ж причини!


Австралійські шанувальники 29-річної Levitating були обурені здирницькими цінами на квитки на концерти її світового туру 2025 Radical Optimism World Tour, який відбудеться наступного року в Австралії. 


Хітмейкер Dance the Night вирушить до Австралії в березні наступного року, де дасть загалом сім концертів, після того, як була змушена додати ще кілька дат через великий попит на квитки.

 


На жаль для її шанувальників, саме популярність концертів призвела до того, що ціни на квитки злетіли до небес, оскільки, як повідомляють, вони мають «динамічне» ціноутворення. Це, по суті, означає, що ціни на квитки залежать від попиту, а не мають фіксованої ціни; а оскільки Дуа Ліпа зараз є однією з найпопулярніших співачок, ви можете лише уявити, наскільки високими є ціни!


Співачка Sweetest Pie розпочне свій тур у Мельбурні 19 березня в Rod Laver Arena, а також виступить 20, 22 та 23 березня, після чого вирушить до Сіднея, де виступить на Qudos Bank Arena 26, 28 та 29 березня. Потім триразовий володар «Ґреммі» полетить до Нової Зеландії 2 квітня.


Шанувальники Дуи вийшли в соціальні мережі та розділи онлайн-коментарів, щоб висловити свій гнів через здирницькі ціни на квитки. «Дуа Ліпа пропонує преміумціни на свої австралійські концерти», написав один з фанатів на X разом зі скриншотом своїх квитків, які коштували 349.90 дол.


«Чому ціни на квитки Дуи такі огидні, наприклад, чому [нецензурна лексика] 460 дол. за квиток? Це огидно», написав інший. «Дуже [дорого]», погодився інший, на що хтось інший відповів, написавши: «Божевілля».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter