Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дуа Ліпа привертає увагу своїм божевільним фестивальним вбранням

Люди

Степан СЕМКІВ
16 липня 18:55
464
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дуа Ліпа на концерті в Мадриді

Дуа Ліпа привертає увагу своїм божевільним фестивальним вбранням

Життєві історії

 

 

Після того, як минулого місяця Дуа Ліпа вразила шанувальників на фестивалі Гластонбері, вона повернулася на сцену з іще одним приголомшливим ансамблем!

 

28-річна співачка виступила на фестивалі Mad Cool Festival у Мадриді, Іспанія, 10 червня в межах свого туру Radical Optimism, і зробила це у запаморочливому ансамблі, який ідеально підкреслив її струнку фігуру!

 

Дуа Ліпа змушує щелепи відвисати своїм божевільним фестивальним вбранням. Виконавиця хіта Dance the Night продемонструвала свої підтягнуті сідниці в парі сріблястих блискучих штанів, які вона поєднала з блискучим поясом і прозорим кроп-топом, що привернув увагу до її суперскульптурного пресу.

 

 

Розкішна руда співачка одягла чорний бралет під кроп-топ, щоб зберегти свою скромність, а також додала пару колготок у сіточку і чорні чоботи до колін, щоб додати ще більше вау-чинника до вбрання.

 

Коментарі шанувальників

 

"Яке миле вбрання", захоплено писав один з фанатів у коментарях до згаданого відео з виступу Дуа на YouTube. "Обожнюю її", вигукнув другий шанувальник, а третій назвав її "богинею", супроводивши трьома червоними смайликами-сердечками. "Дивовижна, як завжди", зробив комплімент іще один шанувальник, додавши: "Люблю її виступи і її саму". "Неймовірно красива", похвалив іще один шанувальник на відео з виступу в інстаграмі, супроводивши його трьома смайликами вогню і двома смайликами червоного серця. "Прекрасна Дуа Ліпа", погодився ще один шанувальник. "Золота дівчинка", прокоментував ще один, додавши чотири емодзі у вигляді сердечка.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter