Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дуа Ліпа нарешті розпочала грандіозну реконструкцію свого будинку

факти

Марія КАЛУШ
06 липня 17:51
78
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дуа Ліпа мріє радикально змінити маєток

Дуа Ліпа нарешті розпочала грандіозну реконструкцію свого будинку

 

 

Дуа Ліпа нарешті розпочала роботу над мегапідвалом свого лондонського будинку після трирічної судової тяганини. 28-річна співачка гурту Training Season придбала цей будинок 2017 року за 6,75 мільйона фунтів стерлінгів, коли їй було лише 22 роки.


Але після того, як у грудні 2021 року вона подала пропозиції щодо будівництва басейну, сауни, душу, роздягальні, зони відпочинку, кінотеатру, зони очікування студії та лобі, в неї виникли суперечки із захисниками природи та місцевою радою.


Торік Дуа отримала дозвіл на будівництво, але роботи на ділянці мали бути зведені до мінімуму, а обладнання змонтоване з "антивібраційними ізоляторами", щоб не турбувати сусідів. 


Торік джерело повідомило The Sun: "Плани Дуа щодо свого будинку грандіозні, і після чотирьох років вона нарешті почала шукати будівельників, щоб розпочати роботу над музичною студією, басейном, тренажерним залом, кінотеатром і зоною відпочинку.


Її будівельна бригада повинна працювати з електроінструментами тихо, а все обладнання змонтоване з антивібраційними ізоляторами. 


Попзірка, що літає, винайняла житло на півночі Лондона і подала плани на ремонт, але відтоді цей проєкт не проходить жодних погоджень з місцевою радою.


Свого часу вона потрапила в гарячу суперечку з захисниками природи через свої плани масштабної реконструкції будинку, що передбачала басейн у підвалі та "зону відпочинку" в стилі Grand Designs.

 


Окрім інших планів, вона також хотіла знести задню прибудову і побудувати нову, щоб створити сімейну кімнату із зеленим дахом - проти цього виступили планувальники місцевої ради та захисники природи. 


Окрім планів масштабної реконструкції, співачка хотіла зрубати декоративний клен і плакучу вербу, а також відремонтувати традиційний паркан на триповерховій ділянці. Згідно з попередніми пропозиціями, новий будинок Дуа мав мати на першому поверсі передпокій, їдальню, вітальню, комору, бібліотеку, вбиральню та садову кімнату. Зовнішні роботи передбачали новий димохід від лінії даху вгору, заміну чавунних перил і нові вікна з дерев'яною рамою замість вікон з металопластику.


Вона також планувала переробити сад "у романтичній традиції декоративно-прикладного мистецтва" з новим газоном, передньою терасою, озелененим подвір'ям, заглибленою терасою, балконним садом, кухонною терасою, сонячною терасою та решіткою.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/ 

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter