Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дуа Ліпа на пісенному фестивалі в Англії виглядала неперевершеною

Факти

30 червня
552

Дуа Ліпа вразила своїх шанувальників

Дуа Ліпа на пісенному фестивалі в Англії виглядала неперевершеною

 

 

Дуа Ліпа домінувала на фестивалі Гластонбері, вкотре довівши, чому вона є королевою попмузики. Хітмейкерка Houdini засліпила публіку в електризуючому ансамблі, який ідеально пасував до її високоенергійного виступу.


Володарка "Ґреммі" була одягнена в чорну шкіряну мінісукню з глибоким декольте на шнурівці, шипованим поясом, що виділяв її стегна, та ланцюжками, що драпірували ліф. Дуа доповнила образ колготками в сітку, чорними шкіряними черевиками і ланцюжковим намистом.


Шанувальники захоплено обговорювали її виступ у соціальних мережах, вихваляючи її неймовірний талант та вміння триматися на сцені.

 


28-річна співачка, яка зараз зустрічається з британським актором Каллумом Тернером, розпочала виступ з Training Season, після чого виконала One Kiss та Illusion. Пізніше Ліпа здивувала натовп, запросивши Кевіна Паркера з гурту Tame Impala виконати культовий хіт The Less I Know The Better.


Під час свого виступу співачка Dance The Night звернулася до натовпу: "Маленька я була б зараз не в собі. Але є одна річ, яка є беззаперечною це магія. Це якнайближче, наскільки це можливо".


Довідка. Дуа Ліпа британська співачка, авторка пісень, модель і акторка косовського походження, яка завоювала світове визнання та схвалення критиків упродовж останніх років.  Ліпа володіє потужним вокалом, пише запальні пісні, що поєднують елементи поп, денс-поп, дарк-поп, R&B, синт-поп та альтернативної попмузики. Її стиль вирізняється унікальним звучанням, яке поєднує сучасні тренди з впливами ретромузики 80-х років.

Хітові сингли та альбоми: її дебютний сингл New Love (2015) став хітом у Європі, а наступні сингли, як-от Be the One (2015), IDGAF (2017) та New Rules (2017), закріпили її успіх на світовій сцені. Її дебютний альбом Dua Lipa (2017) отримав платиновий статус у Великобританії та США, а другий альбом Future Nostalgia (2020) став іще більшим комерційним успіхом, очоливши чарти в багатьох країнах і здобувши премію "Ґреммі" за кращий танцювальний запис.

За оцінками медіа, статки Дуа Ліпи становлять близько 53 мільйонів доларів США. Її основними джерелами доходу є альбоми та сингли, які розійшлися мільйонними накладами всім світом, генеруючи значні роялті.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter