Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Другі страви: М’ясо, тушковане з квасолею

Другі страви

Анна Ярошевська
25 травня 23:10
209
Джерело: Газета "Дуже смачно!"

Кулінарія. Смачна яловичина з овочами

Другі страви:  М’ясо, тушковане з квасолею

Другі страви – це м'ясо, риба, гриби, картопля, рис, каші, овочі тощо

 

Інгредієнти:

 

кілограм яловичини, кілограм помідорів, 300 г червоної квасолі, 2–3 цибулини, 3 болгарські перчини різних кольорів, 3 зубці часнику, 500 мл бульйону, кріп, петрушка, перчина чилі, лавровий листок, мелений чорний перець, мелена паприка, олія (для смаження). 

 


Приготування.

 

Квасолю промити, залити холодною водою і залишити на 12 годин. Воду злити, а квасолю залити чистою холодною водою та поставити на вогонь варитися на годину. Солодкий перець помити, обсушити, видалити насіння і нарізати його соломкою. Зелень кропу та петрушки подрібнити. Помідори ошпарити, зняти з них шкірку, м’якуш нарізати кубиками. Цибулю, часник та перець чилі почистити і подрібнити.
М’ясо помити, обсушити й нарізати невеликими кубиками. Обсмажити їх з усіх боків на олії і перекласти на деко. Солодкий перець обсмажити на іншій сковороді з олією. За 5 хвилин додати подрібнені цибулю і часник. Смажити, поки цибуля стане прозорою. Додати подрібнений перець чилі й залишити на вогні на 2–3 хвилини.
Смажені овочі покласти до м’яса, додати помідори і влити бульйон. Усе перемішати й поставити на слабкий вогонь тушкуватися на 30–40 хвилин. Додати відварену квасолю, подрібнену зелень та спеції. Залишити на вогні ще на півгодини. 

Смачно і корисно!

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter