Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Донька Тома Круза і Кеті Холмс Сурі Круз на прогулянці в Нью-Йорку

Люди

Назар КОЛОДІЙ
18 серпня 12:41
428
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Донька зіркового подружжя Голлівуду

Донька Тома Круза і Кеті Холмс Сурі Круз на прогулянці в Нью-Йорку
Донька напередодні дорослого життя

Життєві історії

 

 

Сурі Круз, 18-річна донька Кеті Холмс і Тома Круза, прогулювалась вуличками Нью-Йорка. Її літній образ поєднував короткий синій джинсовий комбінезон із вишитим квітковим принтом спереду. Одна з лямок комбінезона була розстебнута, відкриваючи її чорний кроп-топ на тонких бретельках.


Уродженка Лос-Анджелеса зібрала своє каштанове волосся в недбалий пучок, додавши до нього невеликі прикраси каблучки та сережки, а також пару тонких чорних шльопанців. На плечі в неї була темно-синя сумка від Lactose. Сурі готується переїхати до Піттсбурга, щоб навчатися в Університеті Карнегі-Меллона. 

 


Нещодавно Кеті Холмс розповіла журналу Town & Country, що після коледжу її дочка хоче потрапити в шоу-бізнес. І Том, і Кеті працюють в індустрії від початку 20-х років. Журнал стверджував, що Сурі «зацікавлена в продовженні кар'єри у сфері моди або акторства». І це небезпідставно, адже Сурі зіграла головну роль у шкільній постановці «Сімейки Адамсів».


Кеті вже залучила Сурі до роботи над двома своїми фільмами. Сурі виконала вокальні партії у двох фільмах про Холмса драмі «Рідкісні предмети» 2023 року та романтичній драмі «Наодинці із собою» 2022 року.


«Я пишаюся своєю донькою, сказала Холмс в інтерв'ю Town & Country про свою доньку. Звичайно, мені бракуватиме близькості, але я дійсно пишаюся нею і щаслива». У квітні 2023 року в розмові з Glamour Холмс сказала, що вона намагалася заохочувати Сурі брати участь у своїх проєктах.


За словами Холмс, вона прагнула створити для Сурі «безпечний, красивий, творчий простір», щоб вона могла відточувати свою майстерність як виконавиця. «Тож для мене це виходить з любові до людини, яку я дуже люблю, сказала Холмс. Для мене було дуже важливо, щоб вона була там, тому що вона моє серце».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter