Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дмитро Монатік презентував нову пісню "Все моє життя"

Люди

01 травня
121

Відеоробота на свіжий трек.

Дмитро Монатік презентував нову пісню "Все моє життя"

MONATIK опублікував кліп на нову музичну композицію "Все моє життя". У відео співак уперше від початку повномасштабного вторгнення рф з'явився сам. 

 

Відомо, що ця відеоробота є одкровенням, що його Дмитро Монатік разом із голлівудською режисеркою Танею Муіньо знімав як відеолистівку для своєї сім’ї, яка через воєнні дії на території України перебуває за кордоном.

 

"Повномасштабна війна, яку розпочала росія проти України, багато чого розставила на свої місця. І в житті, і в голові. Раніше мене оточувало доволі багато людей. Як виявилось, не завжди чесних, не завжди людяних… Попередній рік остаточно все показав. І тільки мої люди, моя сім’я, мій слухач підтримували і підтримують у мене жагу до життя… (ще кращого життя…) Так з’явилась пісня “Все моє життя”, яка, маю надію, нагадуватиме про віру у світло і тих, хто цю віру під час повномасштабного вторгнення мені дарував і далі дарує", зазначив в описі до відео співак.

 

Окрім цього, за словами артиста, він вирішив не витрачати значні кошти на знімання кліпу, тому разом із Танею Муіньо створив відеороботу у форматі home video. Співак додав, що тепер є важливіші речі, які потребують вкладання грошей. Наприклад, допомога українцям. 

 

Нагадаємо, днями Тіна Кароль потрапила у скандал із кліпом на її нову музичну композицію "Honey & Мед", над яким працювали росіяни.

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter