Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Волліамс потрапив у поліцейський відділок в Італії

Люди

09 жовтня
183

Девід Волліамс потрапив у поліцейський відділок в Італії

 

Девід Волліамс, 52-річний британський актор-комік, який також є дитячим письменником, розповів про свою пригоду в Італії. Його затримали митники після того, як він поїхав до Венеції і випадково узяв із собою протермінований паспорт. У нього було два паспорти. 

 

"Цього не помітили в аеропорту Хітроу. Проте побачили, коли я прибув до Венеції. І мене забрала італійська поліція. Мене замкнули у камері на сім годин", — розповів Девід. "Лише один раз поліцейські запитали, чи хочу я пити», — додав комік. "У мене був ноутбук, і я друкував сім годин поспіль, і час минув дуже добре. Тож для мене найкраще місце для написання — це італійська тюремна камера", — жартував Волліамс. 


Девід Волліамс залишив проєкт Britain’s Got Talent унаслідок скандалу 2020 року. Він 10 років працював суддею  популярного реаліті-шоу ITV. Якось комік зробив непристойні та образливі коментарі про одну із конкурсанток. Він мовив: "Вона думає, що ти хочеш трахнути її, але ти цього не роби". Цей коментар оприлюднила газета The Guardian.


"Це були приватні розмови, і, як і більшість розмов із друзями, вони ніколи не мали на меті поширювати їх. Поза тим мені шкода", — сказав Девід і попросив вибачення в усіх.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter