Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Духовни розповів про свої знімання із Сарою Паркер

Люди

Назар КОЛОДІЙ
09 червня 13:55
214
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Девід Духовни розповів про знімання

Девід Духовни розповів про свої знімання із Сарою Паркер

Життєві історії

 

 

Актор згадує свою роль у культовому серіалі та ділиться думками про роботу з Сарою Джессікою Паркер, Мінні Драйвер, Наташею МакЕлхоун та Мег Райан. Девід із теплотою згадує про свою роль у серіалі HBO "Секс у великому місті" та зізнається, що хотів би повернутися до фільму.


В інтерв'ю PEOPLE актор розповів про свою роботу над шостим епізодом сезону "Перерваний хлопчик", де він зіграв Джеремі, колишнього коханого Керрі Бредшоу (Сара Джессіка Паркер).
Хоча між героями виникла іскра, Джеремі зрештою вирішив не відновлювати стосунки, розуміючи, що йому потрібен час на себе. Духовни зізнається, що йому хотілося б більше попрацювати над серіалом: "Ми говорили про те, щоб зробити більше, але так і не зробили цього".

 


Актор згадує про свою роботу із Сарою Джессікою Паркер: "У нас дійсно був швидкий, легкий робочий ритм. Мені подобалося працювати з Сарою". 


Окрім Паркер, Духовни мав щасливу нагоду працювати з багатьма талановитими актрисами впродовж своєї кар'єри. Він із захопленням розповідає про Мінні Драйвер, з якою знявся в романтичній комедії "Повернись до мене" (2000): "Мені сподобалося працювати з Мінні. У неї величезне серце, і це відчутно в її роботі".


Духовни також згадує про Наташу МакЕлхоун, свою партнерку із серіалу "Каліфорнійці" (20072014): "Мені дуже сподобався баланс абсурдної комедії, яку ми робили. Вона справді привнесла серце цього шоу, яке було потрібним, щоб створити баласт для божевільних подій навколо нас".


Нещодавня робота з Мег Райан над романтичним коміксом What Happens Later (2023) також стала для актора незабутнім досвідом: "Першого вечора знімання я зробив дубль і пам’ятаю, як подумав: "О Боже, так, Мег Райан надзвичайно чарівна". Я не кажу це легковажно. Я в найглибше відчуття просто як: «Боже, вона тягне мене на орбіту сюди".


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter