Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем розповів про улюблені страви Вікторії Бекхем

Люди

Богдана СВІТЕНКО
18 жовтня 15:00
449
Джерело: Газета "Життєві історії"

Девід Бекхем і його дружина

Девід Бекхем розповів про улюблені страви Вікторії Бекхем
Девід Бекхем захоплюється кулінарією

Життєві історії

 

 

Футболіст Девід Бекхем розповів, яку їжу він зазвичай готує для своєї дружини Вікторії Бекхем під час їхніх затишних побачень, попри те, що жінка має свою дієту, якої вона дисципліновано дотримується вже 25 років.

 

 

49-річний Девід з'явився в подкасті The Rio Ferdinand Presents, де його запитали про те, яку б вечерю він приготував для своєї коханої. Футболіст поділився: «Ну, Вікторія завжди любить креветки на грилі, тому для початку я б приготував їй трохи креветок на грилі з авокадо, а потім на основне я б приготував сибаса, але запік би його із сіллю». Раніше він також розповідав, що його дружина рідко відступає від своєї дієти, сказавши: «На жаль, я одружений з людиною, яка їла одне й те саме протягом останніх 25 років».

 

Окрім цього, Бекхем зазначив, що любить кулінарію, а зокрема готувати для своїх дітей і дружини. «Мені подобається спостерігати за їхньою реакцією на їжу. І здебільшого це позитивні реакції», розповів чоловік.

 

Девід та Вікторія одружені з 1999 року. Також подружжя має чотирьох спільних дітей: 25-річного Брукліна, 22-річного Ромео,19-річного Круза та 13-річну Гарпер.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter