Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем розповів, чому він прибирає свою кухню

Люди

Назар КОЛОДІЙ
08 травня 15:21
148
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Девід став ідеальним чоловіком завдяки своїй хворобі

Девід Бекхем розповів, чому він прибирає свою кухню

Девід Бекхем хворіє на обсесивно-компульсивний розлад. Саме це змушує його витрачати декілька годин на день на прибирання у своєму домі. У цей час члени його родини лежать у ліжку.


Колишній капітан збірної Англії з футболу у свої 47 років розповідає компанії Netflix: "Коли всі лягають у ліжка, я обходжу, чищу свічки, вмикаю світло, стежу, щоб скрізь було охайно. Я ненавиджу приходити вранці на кухню і бачити там немиті горнятка і тарілки". Девід каже, що вважає ритуали прибирання втомливими, проте відчуває потребу це робити. Вікторія Бекхем говорить про Девіда: "Він ідеальний чоловік".

 

Зірка футболу говорить: "У мене обсесивно-компульсивний розлад, через нього я повинен бачити все по прямих лініях або парами... все має бути ідеально". Він також сказав, що однією з причин, чому він продовжував робити татуювання на тілі, була його залежність від болю.


Компанія Netflix створює документальний серіал про кар’єру колишнього футболіста. Серіал міститиме невідомі архівні кадри, інтерв’ю з Бекхемом, його родиною та друзями, які відіграли важливу роль у його житті. Режисерами та продюсерами серіалу є лауреати премії "Оскар" Фішер Стівенс і Джон Батцек.

 

 

 

Джерело: https://www.theguardian.com

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Вас можуть зацікавити інші історії: