Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем розповів, чому він прибирає свою кухню

Люди

08 травня
135

Девід став ідеальним чоловіком завдяки своїй хворобі

Девід Бекхем розповів, чому він прибирає свою кухню

Девід Бекхем хворіє на обсесивно-компульсивний розлад. Саме це змушує його витрачати декілька годин на день на прибирання у своєму домі. У цей час члени його родини лежать у ліжку.


Колишній капітан збірної Англії з футболу у свої 47 років розповідає компанії Netflix: "Коли всі лягають у ліжка, я обходжу, чищу свічки, вмикаю світло, стежу, щоб скрізь було охайно. Я ненавиджу приходити вранці на кухню і бачити там немиті горнятка і тарілки". Девід каже, що вважає ритуали прибирання втомливими, проте відчуває потребу це робити. Вікторія Бекхем говорить про Девіда: "Він ідеальний чоловік".

 

Зірка футболу говорить: "У мене обсесивно-компульсивний розлад, через нього я повинен бачити все по прямих лініях або парами... все має бути ідеально". Він також сказав, що однією з причин, чому він продовжував робити татуювання на тілі, була його залежність від болю.


Компанія Netflix створює документальний серіал про кар’єру колишнього футболіста. Серіал міститиме невідомі архівні кадри, інтерв’ю з Бекхемом, його родиною та друзями, які відіграли важливу роль у його житті. Режисерами та продюсерами серіалу є лауреати премії "Оскар" Фішер Стівенс і Джон Батцек.

 

 

 

Джерело: https://www.theguardian.com

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Вас можуть зацікавити інші історії: